top of page

Wed, Jul 17

|

Shop Lily

Stijlvol macramé wandkleedje

Macramé krijgt een upgrade in deze workshop! We knopen geen reusachtig werk maar een stijlvol stuk in prachtige tinten katoenkoord.

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
Stijlvol macramé wandkleedje
Stijlvol macramé wandkleedje

Tijd en locatie

Jul 17, 2019, 6:30 PM – 9:30 PM

Shop Lily, Hertstraat 6, 8400 Oostende, België

Over het evenement

We gebruiken een techniek om knopen op te rollen, naast het aanleren van de vierkante knoop en de cordon knoop.

Breng zelf een mooi takje mee van ongeveer 22 cm of maak gebruik van de koperen buisjes ter plaatse.

Vind je ondertussen een mooie veer? Breng hem dan zeker ook mee! Er is een voorraad pluimen ter plaatse maar soms is een persoonlijke toets aan je werk veel leuker. Er is ook een ruime keuze uit diverse kleuren touw die je kan mixen. Iedereen gaat naar huis met een eigenzinnig en prachtig resultaat.

Dit wandkleedje kan je eigenlijk overal in huis hangen. Naast het plantenhoekje, in de slaapkamer, in de kinderkamer, in de woonkamer tussen de fotokaders,...

Geraak je zelf al in de knoop na het lezen van deze beschrijving? Maar hou je van macramé? Neem dan zeker een kijkje op mijn webshop (klik door op collecties bovenaan). Je kan er mooie geboortegeschenken zelf samenstellen, snuisteren tussen de sleutelhangers en handtassen, plantenhangers vergelijken,...

Tot ziens!

Tickets

  • Shop Lily wandkleed macramé

    Indien je op de dag van de workshop verhinderd bent om deel te nemen, laat dan iemand anders in je plaats komen. Inschrijvingsgeld wordt namelijk niet terugbetaald.

    €65.00

Totaal

€0.00

Deel dit evenement

bottom of page